in

Έλενα Κρίστενσεν: Ποζάρει με εσώρουχα πιο sexy από ποτέ!

Η Έλενα Κρίστενσεν βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, με αφορμή μία νέα φωτογράφισή της με εσώρουχα και sexy ρούχα για την καμπάνια της Karen Millen “Icons”.

Το σπουδαίο top-model, ποζάρει για τις ανάσες της καμπάνιας, επιδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της με τα sexy σύνολα που επέλεξε η σχεδιάστρια για εκείνη.

“Αντιπροσωπεύοντας τις τολμηρές σιλουέτες, την ομορφιά, την αυτοπεποίθηση και την επιρροή της δεκαετίας, η Έλενα Κρίστενσεν έχει αφήσει μια άθικτη κληρονομιά, συνώνυμη με τη μόδα των ’90s, κάτι που συνεχώς επανεμφανίζεται και παραμένει σχετικό μέχρι σήμερα. Γιορτάζοντας την εποχή με το απόλυτο στιλ, η συλλογή ICONS προσφέρει μία σύγχρονη σκέψη που εμπνέεται από τη νοσταλγία”, ανέφερε το γνωστό brand στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karen Millen (@karen_millen)

“Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που συμμετέχω στην καμπάνια της Karen Millen ICONS που εμπνέεται από την αγαπημένη μου εποχή, τα ’90s”, ανέφερε από τη μεριά της η Κρίστενσεν, που έρχεται για μία ακόμη φορά να μας υπενθυμίσει πως παραμένει άκρως εντυπωσιακή μέχρι και σήμερα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@helenachristensen)

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζένιφερ Λόπες – Μπεν Άφλεκ: Έκαναν το επόμενο βήμα;

The Crown: Ποια θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον;