in

Τζένιφερ Λόπες – Μπεν Άφλεκ: Έκαναν το επόμενο βήμα;

Η Τζένιφερ Λόπες κι ο Μπεν Άφλεκ είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz κι όπως φαίνεται, πήραν την απόφαση να κάνουν το next step στη σχέση τους.

Το ζευγάρι, που αγόρασε πρόσφατα ένα πολυτελές σπίτι 50 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπελ-Ερ, διανύει την καλύτερη περίοδο κι απολαμβάνει τον έρωτά του.

Μία φωτογραφία -ωστόσο- της JLo, από τη βόλτα της με την κόρη της στο Λος Άντζελες, στάθηκε αφορμή, για να ξεκινήσει μία πλούσια φημολογία.

Η Λόπες φορούσε ένα Zimmermann φόρεμα, αλλά αυτό που παρατήρησαν όλοι οι fans της είναι πως φορούσε ένα μονόπετρο στο δάχτυλό της και φυσικά, κάπως έτσι ξεκίνησε η φημολογία για τον αρραβώνα με τον Άφλεκ.

Σαφή απάντηση για το αν ισχύει ή όχι αυτό, δεν μπορεί να δώσει κανείς, με την JLo να μιλάει πάντως πρόσφατα για τη σχέση της και να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της:

“Είναι όμορφα γιατί το νιώθω πολύ διαφορετικά από ό,τι πριν χρόνια. Υπάρχει περισσότερη εκτίμηση, γι’ αυτό κι είναι ωραίο. Όταν βρίσκεις κάποιον και πραγματικά τον αγαπάς και έχεις μια δεύτερη ευκαιρία… Αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο, όμορφο και πολύτιμο και δεν το παίρνουμε ως δεδομένο”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπρους Γουίλις: Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση για την απόσυρση

Έλενα Κρίστενσεν: Ποζάρει με εσώρουχα πιο sexy από ποτέ!