in

Η Πενέλοπε Κρουζ μιλάει για την προστασία των παιδιών

Η Πενέλοπε Κρουζ κι ο Χαβιέ Μπαρδέμ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 10χρονο Λέο και την 8χρονη Λούνα, τα οποία έχουν επιλέξει να κρατήσουν πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κρουζ περιέγραψε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε το πώς τα έχουν καταφέρει, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: “Χρησιμοποιώ τα social media πολύ λίγο και με πολύ προσεκτικό τρόπο. Υπάρχει κάτι που δεν βγάζει νόημα κι επηρεάζει τις νεότερες γενιές. Νιώθω άσχημα για όσους είναι στην εφηβεία τώρα. Είναι λες κι ο κόσμος κάνει ένα πείραμα πάνω τους. Είναι σαν να λένε κάποιοι “ας δούμε τι συμβαίνει εάν εκθέσεις ένα 12χρονο σε τόση πολλή τεχνολογία”.

Συνεχίζοντας, η πασίγνωστη ηθοποιός πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει προστασία γι’ αυτούς, τους εγκεφάλους τους που ακόμα αναπτύσσονται και το πώς επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουν τους εαυτούς τους, πως όλοι συνδέονται με το bullying, τόσα πράγματα που δεν είναι η παιδική ηλικία που είχαμε εμείς. Μπορούμε να βλέπουμε ταινίες ή κάποια καρτούν. Πώς μπορώ να μην τα αφήνω να βλέπουν ταινίες; Αυτές ήταν για μένα κάποιες απίστευτες στιγμές ευτυχίας από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Όχι social media μέχρι να γίνουν 16 ετών. Βλέπω ότι αυτό θα προστατεύσει την ψυχική τους υγεία, αλλά μάλλον είμαι μέρος της μειοψηφίας”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζακλίν Σμιθ: Ποζάρει με τον γιο της κι εντυπωσιάζει!

Οι πρωταγωνίστριες του And Just Like That πήραν θέση για τον Κρις Νοθ