in

Η Πατρίσια Φιλντ μίλησε για το And Just Like That

Μία δήλωση που θα συζητηθεί πολύ έκανε η Πατρίσια Φιλντ!

Η διάσημη στιλίστρια και σχεδιάστρια μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξής της για το “And Just Like That” και για το γεγονός ότι δεν αποτελεί κομμάτι του νέου concept, ενώ σχολίασε και τη νέα εικόνα που έχουν οι πρωταγωνίστριες.

”Ήταν ένα νέο concept ότι το καστ είναι μεγαλύτερο. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν έχω ιδέα γιατί θέλουν να μοιάζουν μεγάλες, εγώ δεν θα το επέτρεπα ποτέ”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Φιλντ.
Τα λόγια της προφανώς είναι ικανά να ξεκινήσουν αρκετή κουβέντα, με την ίδια να γυρίζει σελίδα και να αποτελεί -πλέον- κομμάτι του “Emily in Paris”, ενώ σχεδιάζει και τη δική της σειρά με γάντια.

”Ξεκίνησε από τα χαμένα μου γάντια, τα αγαπημένα γάντια και την ευκαιρία να τα φορέσω στη Lily Collins. Μου αρέσει η ιδέα ότι βγάζουμε τα γάντια από τα καταστήματα με vintage ρούχα. Είναι μια νέα εποχή. Τα γάντια είναι κάτι νέο πάλι γιατί έλειπαν τόσο καιρό. Για μια νέα γυναίκα είναι κάτι καινούριο. Λατρεύω τα γάντια και τα κορίτσια χρειάζονται τα γάντια. Ας το πούμε, είναι υπέροχα”, πρόσθεσε η διάσημη σχεδιάστρια, στην ίδια συνέντευξη.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δύσκολη στιγμή για την πριγκίπισσα Σαρλίν

Η Αλέξα Τσανγκ φόρεσε το απόλυτο party dress!