in

Τζένιφερ Λόρενς: Το άγχος για το πρώτο της παιδί

Η Τζένιφερ Λόρενς διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της, έχοντας ξεκινήσει ήδη να μετράει αντίστροφα.

Η πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood, μοιράστηκε -στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε- τις ανησυχίες της και το μεγαλύτερό της άγχος, με φόντο τον ερχομό του παιδιού της.

“Εάν ήμουν σε ένα πάρτι και κάποιος μου έλεγε “Ω Θέε μου περιμένεις παιδί”, δε θα του έλεγα ότι δεν μπορώ να το συζητήσω και να φύγει μακριά μου. Κάθε ένστικτό μου θέλει να προστατεύσω την ιδιωτική του ζωή για όλη του τη ζωή όσο πιο πολύ μπορώ”, ανέφερε αρχικά η Λόρενς, που ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“Δε θέλω κανένας να νιώσει ότι είναι καλοδεχούμενος στην ζωή μου. Και νιώθω ότι αυτό ξεκινά με το να μην το συμπεριλάβω σε αυτή την πλευρά της δουλειάς μου. Είμαι τόσο νευρική. Δεν έχω μιλήσει στον κόσμο εδώ και καιρό. Και το να επιστρέφω τώρα που έχω όλα αυτά τα αξεσουάρ στη ζωή μου που θέλω να προστατεύσω, νιώθω νευρική για εσάς, για εμένα και για τους αναγνώστες. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω για ψώνια με τον άντρα μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά με γεμίζει με πολύ χαρά. Νομίζω ότι συμβαίνει επειδή είναι μια μεταφορά της έγγαμης ζωής. Έχουμε τη λίστα, αυτά είναι τα πράγματα που χρειαζόμαστε, ας συνεργαστούμε και ας το κάνουμε”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Oscar de la Renta: Λέει “ναι” στα vintage pieces και μπαίνει σε μία νέα εποχή

H βασιλική οικογένεια βγαίνει στην… αντεπίθεση για το ντοκιμαντέρ του BBC!