in

Η Σάλμα Χάγιεκ μιλάει για τον δικό της εφιάλτη

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει μιλήσει δημόσια για το bullying που της ασκούσε για καιρό ο Χάρβι Γουάινσταϊν για αρκετό καιρό, γεγονός που πολλές φορές δυσκόλεψε την καριέρα της.

Τώρα, η διάσημη ηθοποιός του Hollywood λύνει και πάλι τη σιωπή της και περιγράφει όσα έζησε την εποχή που έπρεπε να δουλέψει μαζί του, αλλά και τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκε.

“Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα γιατί κοιτάζοντας πίσω στο άρθρο μου για τους New York Times, θα δεις ότι επικεντρώνομαι περισσότερο στο bullying και πραγματικά πιστεύω ότι υπήρχαν γυναίκες οι οποίες έπαθαν χειρότερα από αυτόν. Ο Γουάινσταϊν δεν είναι ο μόνος άνδρας που καθησυχάζει τον εαυτό του με τη γνώση ότι μπορεί να καταστρέψει γυναίκες”, ανέφερε η Χάγιεκ και πρόσθεσε:

“Ένιωθα ότι είμαι καλά όταν το έκανε. Ok, έτρεμα μετά και μου προκαλούσε κατάθλιψη, αλλά υπήρχε μία πλευρά σε όλο αυτό που θύμιζε καρτούν. Όταν μου τηλεφωνούσε και ούρλιαζε “Γιατί έχεις μονόφρυδο και μουστάκι; Δεν σε προσέλαβα για να δείχνεις άσχημη“. Του απαντούσα τότε “Μα έχεις δει ποτέ φωτογραφία της Φρίντα Κάλο;”. Αν ένας άνδρας έπαιζε τον Σιρανό ντε Μπερζεράκ δε θα έλεγε ποτέ “Γιατί έχεις μεγάλη μύτη;”, πρόσθεσε η έμπειρη ηθοποιός.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

H Xάιντι Κλουμ “ρίχνει” για μία ακόμη φορά το Instagram!

Η Lady Gaga στην πιο hot φωτογράφηση ever!