in

3 fashion influencers που ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στιλ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι οι fashion influencers αποτελούν όλο και περισσότερο πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι fashionistas συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα επάνω τους σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους και πηγαίνουν τη μόδα ένα βήμα παρακάτω, μέσω της άρτιας φωτογραφικής και στυλιστικής αισθητικής που διαθέτουν.

Ουσιαστικά, έχουμε μπει σε μία εποχή όπου αυτές διαμορφώνουν τις τάσεις, σε σημαντικό βαθμό κι η καθεμία από αυτές, έχει αποκτήσει τη δική της ταυτοτητα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο διάσημες influencers, που ξεχωρίζουν για το style τους και σας τις παρουσιάζουμε:

Chiara Ferragni

Γεννήθηκε στην Ιταλία κι αρχικά, τα πρώτα της βήματα τα έκανε δημιουργώντας το δικό της, προσωπικό blog, όπου μοιραζόταν στιγμές της ζωής της. Η Chiara Ferragni δεν άργησε πολύ να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της κι αυτή τη στιγμή αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες influencers παγκοσμίως, μετρώντας 24.9 εκατομμύρια followers στο instagram, ενώ διαθέτει και το δικό της brand με ρούχα και αξεσουάρ.

Jeanne Damas

Parisian vibes for the win! Η Jeanne Damas είναι η απόλυτη Γαλλίδα, που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να ξεχωρίζετε κι εσείς σε κάθε σας εμφάνιση. Είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, αγαπάει τα απλά, θηλυκά outfits και σήμα κατατεθέν της αποτελεί η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Εκτός από fashion icon, είναι και φωτογράφος, ενώ έχει δημιουργήσει και το δικό της brand, που ονομάζεται rouje.

Tamara Kalinic

Γεννήθηκε στη Σερβία, αλλά από πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να αλλάξει πολλές φορές χώρα και σπίτι, μαζί με την οικογένειά της. Η Tamara Kalinic είναι μία γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει να πετύχει στη ζωή της κι αδιαμφισβήτητα έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της στο χώρο της μόδας. Έχει ήδη συνδέσει το όνομά της με κορυφαία brands κι έχει σταθερή παρουσία σε όλες τις μεγάλες fashion week ανά τον κόσμο, επιλέγοντας συνήθως cool outfits που κάνουν τη διαφορά.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emily in Paris: Η 2η σεζόν είναι γεγονός!

Συναγερμός στη βασιλική οικογένεια!