in

Olivia Wilde: Γιατί κατηγορεί τον Jason Sudeikis;

Μπορεί οι περισσότεροι να πίστεψαν πως η κόντρα της Olivia Wilde και του Jason Sudeikis θα έφτανε στο τέλος της, ωστόσο, όλα δείχνουν πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Το νέο “επεισόδιο” θέλει την γνωστή ηθοποιό να κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της ότι την αφήνει να πληρώνει όλα τα έξοδα για τις ανάγκες των παιδιών τους, με την Wilde να σημειώνει στο επίσημο έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο, πως:

“Ενώ ο Jason και εγώ μοιραζόμαστε ορισμένα έξοδα για τα παιδιά, όπως τα δίδακτρα του σχολείου τους, εγώ επωμίζομαι το 100% των υπόλοιπων εξόδων φροντίδας των παιδιών όταν βρίσκονται μαζί μου. Στα έξοδα αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο ρουχισμός, η φροντίδα, οι εξωσχολικές δραστηριότητες και τα έξοδα μεταφοράς. Ζητώ, λοιπόν, από το δικαστήριο να εκδώσει απόφαση σχετικά με τη διατροφή των παιδιών, ώστε να μπορώ να παρέχω επαρκείς παροχές για τα παιδιά μας, ανάλογες με το βιοτικό επίπεδο του Jason”.

Σύμφωνα με το έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο, η Olivia Wilde έχει περισσότερα από 107.000 δολάρια έξοδα μηνιαίως για την ανατροφή του οκτάχρονου Otis και της εξάχρονης Daisy.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Halle Berry: Η sexy φωτογραφία και το ιδιαίτερο μήνυμα

Madonna: Το οικογενειακό Πάσχα και οι χαλαρές στιγμές