in

Maria Menounos: Περιμένει το πρώτο της παιδί!

H Maria Menounos κι ο Keven Undergaro θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

“Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες για την όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας”, ανέφερε η Maria Menounos στο περιοδικό People και κάπως έτσι, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της, για να συνεχίσει: “Ο Keven, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα έρθει στη ζωή μας. Τι ευλογία”.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η γνωστή παρουσιάστρια που μένει μόνιμα στις ΗΠΑ, αποφάσισε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία και μίλησε ανοικτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος. Τώρα, τα κατάφερε!

“Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους. Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία”, σημείωσε μεταξύ άλλων τότε και πολλές άλλες γυναίκες, βρέθηκαν στο πλευρό της.

Η Maria Menounos και ο Keven Undergaro σκέφτηκαν για πρώτη φορά την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κim Kardashian, με τη γνωστή παρουσιάστρια να σημειώνει: “Ήμουν ευγνώμων που την είχα να με βοηθήσε”. Ακόμη κι αυτή η προσπάθεια -ωστόσο- δεν ήταν εύκολη. Το 2021 ακολούθησε μία ακόμη περιπέτεια, με την Menounos να εξομολογείται:

“Είπα στους γιατρούς ότι αν δεν πετύχει και αυτή η παρένθετη, τέλος. Είναι η τελευταία φορά. Αν δε γίνει, σίγουρα δεν είναι γραφτό να γίνει. Δεν μπορώ να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βραβεία Grammy: Η viral αντίδραση του Ben Affleck και η JLo

Sharon Stone: Το εντυπωσιακό φούξια σύνολο που έκλεψε την παράσταση