in

Kate Middleton: Τα γενέθλια και οι ξεχωριστές ευχές

Η Kate Middleton γιορτάζει τα 41α γενέθλιά της και η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας της ευχήθηκε με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Camilla Parker, μοιράστηκαν μέσα από το Twitter μια φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας και στη λεζάντα έγραψαν: “Χαρούμενα Γενέθλια στην πριγκίπισσα της Ουαλίας”.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Kate να χαιρετάει ένα μικρό κορίτσι έξω από την εκκλησία St.Thomas στην πρώτη της επίσκεψη με τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, με τους “ακόλουθους” της βασιλικής οικογένειας να στέλνουν τις δικές τους ευχές.

Η βασιλική οικογένεια κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στα social media από τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Harry, ‘Ρεζέρβα’, στο οποίο κάνει πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του στο Παλάτι και τις σχέσεις του με τον αδελφό του και τον πατέρα του.

Στο βιβλίο, ο δούκας του Sussex αναφέρει πόσο όμορφη ήταν η Middleton την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα William, αλλά δίνει και λεπτομέρειες για την ένταση που είχε η Kate με την Meghan Markle.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Gisele: Το μεγάλο comeback είναι γεγονός!

Οίκος Dior: Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ και η λάμψη