in

Paulina Porizkova: Το σημαντικό μήνυμα και το παράπονο

Η Paulina Porizkova μίλησε για μία ακόμη φορά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram για το πώς αισθάνεται μία γυναίκα άνω των 50.

“Βρήκαμε τη δική σου υπερδύναμη, μου επεσήμαναν. Κάνεις τις υπόλοιπες γυναίκες να νιώθουν όμορφες. Είχα σοκαριστεί. Συχνά με κατηγορούσαν για το αντίθετο. Η εικόνα, μου έχουν πει, έκανε τις γυναίκες να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους για δεκαετίες. Όμως, αυτό που οι φίλες μου μου έλεγαν ήταν πως η παρουσία μου τους έκανε να νιώθουν όμορφα”, ανέφερε σε ανάρτησή της το θρυλικό μοντέλο, ενώ στη συνέχεια, μοιράστηκε το δικό της, μεγάλο παράπονο.

“Όλοι πάντα πιστεύουν πως παίρνω συνέχεια κομπλιμέντα όλη τη μέρα. Έτσι οι φίλες μου και οι σύντροφοί μου, πιστεύοντας πως το ξέρω και το ακούω συνέχεια, σπάνια μου κάνουν. Καταλαβαίνω πώς είναι να σου λέει κάποιος πως είσαι όμορφη για εκείνον. Και το αντίθετο. Έτσι, φροντίζω να κάνω κομπλιμέντα σε άλλους. Είναι ρηχό; Είναι επιφανειακό; Μπορεί. Αλλά ποιος νοιάζεται όταν το αποτέλεσμα είναι ένα καλόκαρδο χαμόγελο και μία αναπήδηση στο βήμα. Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της, μοναδικό τρόπο. Γιατί να μην το γιορτάζουμε;”, κατέληξε η Porizkova.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία γυναίκα-σύμβολο για όλες τις άλλες κι όσα λέει, είναι οδηγός για όλες μας…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Charlene – Αλβέρτος: Παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Justin Bieber: Πουλάει τα δικαιώματα των τραγουδιών του!