in

Jane Fonda: Τα θετικά νέα και η μάχη που συνεχίζεται

Η Jane Fonda διαγνώστηκε με καρκίνο και πιο συγκεκριμένα με λέμφωμα non-Hodgkin κι όταν μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση με το κοινό, δέχθηκε πολλά μηνύματα κι ευχές.

Όπως φαίνεται -μάλιστα- μερικές από αυτές έπιασαν, καθώς η Fonda μοιράστηκε τώρα πολύ ευχάριστα νέα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

“Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου πως ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να σταματήσω τη χημειοθεραπεία. Νιώθω τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή. Σας ευχαριστώ όλους που προσευχηθήκατε και στείλατε θετικές σκέψεις προς εμένα. Είμαι σίγουρη πως έπαιξε ένα ρόλο στα καλά νέα”.

Η διάσημη star αναφέρθηκε και στη θεραπεία, στην οποία είχε υποβληθεί, σημειώνοντας: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί ενώ οι 4 πρώτες χημειοθεραπείες ήταν εύκολες για μένα, μόνο με κάποιες ημέρες κούρασης, η τελευταία ήταν σκληρή και κράτησε 2 εβδομάδες, κάνοντας δύσκολο το να ολοκληρώσω το οτιδήποτε”.

Η ηθοποιός εξακολουθεί να δίνει τη δική της μάχη, ωστόσο, έχει στο πλευρό της κι όλους τους fans της και τώρα, μοιράστηκε τη δική της χαρά κι ικανοποίηση μαζί τους, σε μία ιδιαίτερη στιγμή!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Harry – Meghan Markle: Η εξομολόγηση για την αποβολή και η δύσκολη στιγμή

Michelle Obama: Το ιδιαίτερο look που άρεσε πολύ στους fans