in

Harry – Meghan Markle: Η εξομολόγηση για την αποβολή και η δύσκολη στιγμή

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μίλησαν στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ τους για την απώλεια της εγκυμοσύνης της δούκισσας πριν μείνει ξανά έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, την Lilibet.

Σύμφωνα με όσα είπαν, ο λόγος για τον οποίο η Markle απέβαλε ήταν το άγχος που βίωνε όταν αποφάσισαν να κινηθούν νομικά ενάντια στον Βρετανικό Τύπο για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής.

Η Meghan τελικά είχε δικαιωθεί από το δικαστήριο, ωστόσο, το στρες της δημιούργησε πολύ σημαντικά προβλήματα με αποκορύφωμα την αποβολή.

“Πιστεύω ότι η σύζυγός μου απέβαλε για αυτό που έκανε η Mail. Το παρακολούθησα όλο να συμβαίνει”, ανέφερε ο Harry, συνεχίζοντας: “Ξέρουμε απόλυτα ότι η αποβολή έγινε εξαιτίας αυτού; Φυσικά δεν το ξέρουμε. Αλλά δεδομένου του άγχους που προκάλεσε, την έλλειψη ύπνου και τη στιγμή της εγκυμοσύνης -πόσο εβδομάδων ήταν- μπορώ να πω από αυτά που είδα ότι η αποβολή προκλήθηκε από όσα προσπαθούσαν να της κάνουν”.

“Ήμουν έγκυος. Πραγματικά δεν κοιμόμουν. Και το πρώτο πρωινό που ξύπνησα στο καινούριο μας σπίτι απέβαλα”, σημείωσε από τη δική της μεριά η Markle, ενώ η φίλη της δούκισσας, Abigail Spencer, ανέφερε πως: “Οδηγώ και σκέφτομαι ότι θα ξεπακετάρουμε και θα τακτοποιηθούμε. Και η Meg κάθεται έξω και με περιμένει και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Και μου δείχνει το καινούριο σπίτι αλλά μου λέει ότι πονάει. Κρατούσε τον Archie κι απλά έπεσε στο έδαφος”.

Ήταν μία δύσκολη στιγμή για τον Harry και την Meghan και τώρα, μέσα από το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix μίλησαν για όλα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Stone: Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα κι ο ιδιαίτερος χωρός

Jane Fonda: Τα θετικά νέα και η μάχη που συνεχίζεται