in

Kristen Stewart: Η σπουδαία διάκριση και η στιγμή της αναγνώρισης

Η Kristen Stewart έχει συνδέσει το όνομά της με μία σειρά από μεγάλες επιτυχίες και τώρα, έφτασε η στιγμή της αναγνώρισης.

Η διάσημη ηθοποιός επιλέχθηκε να αναλάβει χρέη προέδρου της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για το 2023 σε μία στιγμή, που απέσπασε πολύ καλές κριτικές, κατά τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί της Berlinale.

Η 32χρονη Stewart συμμετείχε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ το 2010 με την ανεξάρτητη παραγωγή “Welcome to the Rileys” κι από τότε, δεν έχει λείψει σχεδόν ποτέ από τα πιο μεγάλα και σημαντικά “ραντεβού”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Kristen Stewart ανέλαβε αυτό το διακεκριμένο ρόλο”, ανέφεραν χαρακτηριστικά οι διευθυντές του φεστιβάλ Mariette Rissenbeek και Carlo Chatrian και συνέχισαν:

“Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πολύπλευρες ηθοποιούς της γενιάς της. Από την Bella Swan μέχρι την Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει δώσει ζωή σε αιώνιους χαρακτήρες. Νέα, λαμπερή και με μια εντυπωσιακή δουλειά πίσω της, η Kristen Stewart είναι η τέλεια γέφυρα μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Tina Turner: Η απώλεια του γιου της και το σπαρακτικό μήνυμα

Παλάτι του Buckingham: Το εορταστικό πορτραίτο και η Kate Middleton