in

Κρίστεν Στιούαρτ: Μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για τη σεξουαλικότητά της

Η Κρίστεν Στιούαρτ δεν ανήκει στην κατηγορία των celebrities που μιλούν ανοιχτά για την ιδιωτική τους ζωή.

Η ηθοποιός -ωστόσο- έκανε τη διαφορά στη βραδιά των Oscars και μοιράστηκε ένα τρυφερό φιλικό με την σύντροφό της, μπροστά σε όλους, ενώ στο πλαίσιο συνέντευξής της σημείωσε:

“Σαν ηθοποιός θέλεις απλά να αποκαλύψεις τον εαυτό σου. Δε θέλω οι λεπτομέρειες της ζωής μου να καταναλώνονται με αηδιαστικό τρόπο και να εμπορευματοποιούνται. Αλλά ταυτόχρονα δε θέλω να κρύβω και τίποτα. Αισθάνθηκα ότι είχα μπερδέψει πολύ τον κόσμο. Εγώ ήμουν καλά. Ήμουν έτσι για πολύ καιρό και δεν ήμουν αλλιώς όταν ξεκίνησα να βγαίνω και με άλλους ανθρώπους. Αν δεν πεις τις λέξεις, γιατί οι λέξεις έχουν σημασία, δεν έχεις αποκαλύψει την σεξουαλικότητά σου”.

Η 31χρονη ηθοποιός που ήταν υποψήφια για Oscar για τον ρόλο της Νταϊάνα, στην ταινία “Spencer” αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος της έδωσε δύναμη:

“Ένιωσα αυτή τη δύναμη. Ένιωσα πιο ψηλή, υποδυόμενη εκείνη. Ένιωσα ότι μπορούσα να φέρω κοντά τους ανθρώπους. Ένιωθα ότι μπορούσα να αγκαλιάσω τους ανθρώπους με έναν απόλυτα κιτς και μεταφορικό τρόπο. Ακόμα κι αν το είχα επινοήσει εγώ ή προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου, η ζωή της με βοήθησε να το κάνω αυτό. Κι αυτό με έκανε να νιώσω καλά”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: Αυτό είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεται

Hollywood: Οι αντιδράσεις των celebrities για τον Μπρους Γουίλις