in

Kate Winslet: Ο ηλικιακός ρατσισμός και το μήνυμα στις γυναίκες

Η Kate Winslet μίλησε για όλα στο podcast του BBC “Woman’s Hour” κι αναφέρθηκε στην αποδοχή των γυναικών και στο “καυτό” topic της ηλικίας.

“Είμαι 47 κι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν κάνουν πια αυτά που θα ήθελες να κάνουν. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα, έτσι δεν είναι;. Πιστεύω πως οι γυναίκες μπαίνουν στα 40, ειδικά μετά τα 45 και σκέφτονται πως αυτή είναι η αρχή της παρακμής και πως κάποια αρχίζουν να αλλάζουν και να ξεθωριάζουν και να πηγαίνουν σε κατευθύνσεις που δε θέλουν να πάνε. Κι απλά αποφάσισα πως όχι”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός στην τοποθέτησή της.

Η star -μεταξύ άλλων- τόνισε πως οι γυναίκες μετά τα 40 πρέπει να γιορτάζουν την ηλικία τους και σημείωσε πως καμία δε θα πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την ηλικία.

“Έχουμε γίνει περισσότερο γυναίκες, πιο δυνατές, πιο σέξι. Γινόμαστε περισσότερο ο εαυτός μας, έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για όσα σκεφτόμαστε και να μην φοβόμαστε τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, να μη μας νοιάζει τόσο πως είναι η εμφάνισή μας. Πιστεύω ότι είναι εκπληκτικό. Πάμε κορίτσια, ας αποκτήσουμε τη δύναμή μας. Γιατί όχι, η ζωή είναι μικρή”, πρόσθεσε.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες celebrities βγαίνουν και μιλούν ανοικτά για το θέμα του ηλικιακού ρατσισμού, που δυστυχώς εξακολουθεί να μας απασχολεί ακόμη…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jennifer Lawrence: Το θέμα των κιλών και η ξεκάθαρη απάντηση

Celine Dion: Η συγκλονιστική αποκάλυψη και η σοβαρή ασθένεια