in

Camila Parker: Η παράδοση και η απόφαση που κάνει τη διαφορά

Η Camila Parker έβαλε τέλος σε μια από τις πιο παλιές παραδόσεις του βρετανικού Παλατιού, καθώς δε θέλει να έχει τις “κυρίες επί των τιμών”.

Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου, ζήτησε έξι βοηθούς-συντρόφους, όπως τις χαρακτήρισε, προκειμένου να τη βοηθούν σε πρακτικά θέματα στις βασιλικές της υποχρεώσεις και να τη συμβουλεύουν, όποτε το χρειάζεται.

Οι 6 γυναίκες που θα συνοδεύουν την Camila στον ρόλο της θα είναι οι Sarah Troughton, Jane von Westenholz, Fiona the Marchioness of Lansdowne, Lady Katharine Brooke, Baroness Carlyn Chisholm, αλλά και η καλή της φίλη, Lady Sarah Keswick.

Πρόκειται για έξι γυναίκες που το βασιλικό ζεύγος γνωρίζει πολλά χρόνια, οι οποίες αναμένεται να παίρνουν κι ένα ποσό, που θα εξασφαλίζει τα έξοδά τους.

“Η queen consort δεν ήθελε κυρίες επί των τιμών και οι “σύντροφοί” της θα έχουν διαφορετικό ρόλο. Είναι εκεί για να παρέχουν στην βασίλισσα στήριξη και παρέα. Στο τέλος μιας πολυάσχολης μέρας είναι ωραίο να έχεις δίπλα σου ένα φίλο”, ανέφερε εργαζόμενος του Παλατιού στη Sunday Times.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Dua Lipa: Έλαβε κι επίσημα την αλβανική υπηκοότητα

Drew Barrymore: Η “σκοτεινή” περίοδος κι η εξομολόγηση