in

Emily Blunt: Οι ανισότητες κι η αντιμετώπιση των γυναικών που γίνονται μητέρες

Η Emily Blunt μίλησε για τις ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον εργασιακό τους χώρο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επιστρέφοντας στη δουλειά τους μετά από μία εγκυμοσύνη.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Porter, η ηθοποιός που έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 8χρονη Hazel και την 5χρονη Violet, με τον σύζυγό της John Krasinski, αποκάλυψε πως κι η ίδια αισθάνθηκε τύψεις σε κάποια φάση της ζωής της κι υπογράμμισε πως “κλειδί” για την κάθε γυναίκα είναι η ισορροπία.

“Είναι ενδιαφέρον που οι γυναίκες ακόμα υποχρεώνονται να απολογηθούν για την επιλογή τους να εργαστούν και οι άντρες όχι. Και απλά φαίνεται φυσιολογικό, αλλά πιάνω τον εαυτό μου να το εξηγώ υπερβολικά ή να το αντισταθμίζω. Μία μητέρα όταν θέλει να έχει και καριέρα αλλά και να είναι εκεί και να είναι διαθέσιμη, πρέπει να βρει την απαραίτητη ισορροπία. Κι αυτό σε κάνει να νιώθεις τύψεις κάποιες φορές”, σημείωσε μεταξύ άλλων η Blunt.

Στο τέλος της συνέντευξής της, η ηθοποιός πρόσθεσε πως στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας της, πολλοί τη ρωτούσαν για τις κόρες της, με την ίδια να απαντά πως: “Σκεφτόμουν πως σίγουρα δεν έχουν κάνει αυτή την ερώτηση στον Chris Evans, τον Andy Garcia ή τον Jay Duplass”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 days, 7 looks: Η Hailey Bieber μοιράζεται τα αγαπημένα της outfits

Camilla Parker: Η συνάντηση στο Παλάτι με έναν σταρ του Sex and the City