in

Αngelina Jolie: Το συγκινητικό γράμμα στον Pitt και το νέο “επεισόδιο”

Η δικαστική διαμάχη της Angelina Jolie και του Brad Pitt συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε πολλές περιπτώσεις στα άκρα.

Τώρα, είδε το φως της δημοσιότητας ένα γράμμα που είχε γράψει η Angelina για εκείνον τον Ιανουάριο του 2021, όπου μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφερόταν λεπτομερώς στην απόφασή της να πουλήσει το Οινοποιείο Chateau Miraval, στο οποίο ο Pitt ήταν εν μέρει ιδιοκτήτης.

“Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμά μας σπίτι και εκεί όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλακέτα στη μνήμη της μητέρας μου. Ένα μέρος που έδινε την υπόσχεση του τι θα μπορούσε να είναι, εκεί που πίστευα ότι θα γεράσω. Ακόμη και τώρα είναι αδύνατο να τα γράψω αυτά χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό το μέρος, όπως ήταν πριν από μια δεκαετία. Αλλά είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας και μια επιχείρηση που αφορά στο αλκοόλ”, ανέφερε αρχικά η Angelina και συνέχισε:

“Ήλπιζα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι που θα μας κρατούσε ενωμένους και θα βρίσκαμε φως και γαλήνη. Τώρα καταλαβαίνω πως με ήθελες πραγματικά εκτός της επιχείρησης και πιθανότατα θα χαρείς με αυτό το email. Δεν μπορώ να αρχίσω να εκφράζω πόσο στενάχωρο είναι για μένα που πρέπει να φτάσω σε αυτό το σημείο. Το όνειρό σου για τη σχέση σου με την επιχείρηση και το αλκοόλ είναι καθαρά δικό σου και το έχεις καταστήσει οδυνηρά σαφές/ Μακάρι να είσαι καλά με την επιχείρηση, και ειλικρινά ελπίζω ότι τα παιδιά θα αισθανθούν διαφορετικά για το Miraval όταν μεγαλώσουν και θα σε επισκεφτούν εκεί. Αλλά το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016, και όλα όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια το επιβεβαίωσαν δυστυχώς”.

Είναι κι αυτό ένα ακόμη “επεισόδιο” στη συγκεκριμένη ιστορία, με τους δύο ηθοποιούς να ακολουθούν χωριστούς δρόμους…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Victoria Beckham: Το τατουάζ που αποχωρίστηκε κι η εξήγηση

Emma Watson: Το συγκινητικό “αντίο” στον Robbie Coltrane