in

Drew Barrymore: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική της ζωή που μας άφησε με το στόμα ανοικτό

Η Drew Barrymore ανήκει στην κατηγορία των stars που είναι ειλικρινείς στις συνεντεύξεις τους και κατά καιρούς, έχει μιλήσει ανοικτά για πολλά διαφορετικά θέματα.

Αυτό έκανε και τώρα η διάσημη ηθοποιός, αν κι η αποκάλυψη για τη σεξουαλική της ζωή μάλλον ξεπέρασε -κάπως- τα όρια.

Η ηθοποιός σχολίαζε στην τηλεοπτική της εκπομπή με τον συμπαρουσιαστή της, Ross Matthews, τη δήλωση του Andrew Garfield πως απείχε από το σεξ για έξι μήνες για να προετοιμαστεί για τον ρόλο στην ταινία “Silence” το 2016 και κάπου εκεί, μίλησε κι η ίδια για τη δική της εμπειρία, σημειώνοντας:

“Σκεφτόμουν τι φταίει με μένα που έξι μήνες δεν μου φαίνονται πολλοί;”, για να πάρει σκυτάλη ο συμπαρουσιαστής της και να συμπληρώσει: “Αυτή είναι η είδηση. Η Drew μπορεί να περάσει έξι μήνες χωρίς σεξ”.

Μάλιστα, πρόσφατα η Barrymore μίλησε ξανά για την προσωπική της ζωή και δεν έκρυψε πως υπάρχουν στιγμές που σκέφτεται τον πρώην της.

“Νομίζω ότι η μόνη στιγμή που κάνω σεξ είναι στα όνειρά μου. Κάθε έξι μήνες θα έχω ένα καυτό όνειρο και θα σκεφτώ ότι έχω λίμπιντο και είμαι ζωντανή. Τα όνειρα είναι ένα ασφαλές μέρος για να δουλέψεις πολλά πράγματα με τον εαυτό σου”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

The Crown: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του 5ου κύκλου

George Clooney: “Τα παιδιά μου είναι πιο έξυπνα από μένα!”