in

Shakira: Μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Pique

Η είδηση του χωρισμού της Shakira με τον Gerard Pique προκάλεσε έκπληξη σε όλο τον κόσμο, που προφανώς δε γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο σπίτι του -πρώην- ζευγαριού, όταν έσβηναν τα φώτα.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν ήταν πιστός -όπως αποδεικνύεται- κι έφτασε η στιγμή, που το ποτήρι ξεχείλισε. Τώρα, έφτασε η ώρα για την πρώτη συνέντευξη της Shakira. Βγήκε και μίλησε δημόσια για όσα βίωσε και βιώνει. Για τη φημολογία, για τους paparazzi, για όλους.

“Είναι τρομερά απογοητευτικό να βλέπεις μία σχέση, που θεωρούσες ιερή και ιδιαίτερη να καταντάει σε αυτό το επίπεδο. Μετά σκέφτομαι όλες τις γυναίκες που περνούν τα ίδια ή και χειρότερα. Τις γυναίκες που πιστεύουν στις αρχές της οικογένειας και που ονειρεύονταν ότι θα την έχουν για πάντα και το όνειρό τους θρυμματίζεται. Νομίζω όμως ότι αντέχουμε και οφείλουμε να φροντίζουμε όσους βασίζονται πάνω μας”, ανέφερε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

“Όλη μου η ζωή ήταν γεμάτη σχέσεις, γιατί θεωρούσα ότι αυτή είναι η ιδανική κατάσταση. Το να έχεις σύντροφο. Αλλά μερικές φορές, μία γυναίκα μόνη της είναι αρκετή”.

Είναι μία άλλη Shakira, παρακολουθούμε τη διαφορετική της πλευρά και σίγουρα, έχει ακόμη πολλά να πει και στο μέλλον…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Halle Berry: Γιόρτασε τους 8k followers με νέο look!

Hailey Bieber: Αυτά είναι τα αγαπημένα της self-care tips