in

Amanda Seyfried: Ο απαιτητικός ρόλος κι η εμφάνιση στα Emmys

Η Amanda Seyfried κέρδισε το δικό της βραβείο Emmy για τη μίνι σειρά The Dropout κι έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, που έφερε την “υπογραφή” του οίκου Armani.

Η 36χρονη star -ωστόσο- βρέθηκε στο επίκεντρο και για έναν ακόμη λόγο, καθώς μοιράστηκε με το κοινό ένα τρυφερό μήνυμα για την 5χρονη κόρη της, Nina που έχει αποκτήσει με τον Thomas Sadoski.

“Έπρεπε να θέσω τα όριά μου γιατί ήταν αληθινό πρόσωπο με πραγματική ιστορία. Και δημιουργήσαμε μία εκδοχή αυτού. Έπρεπε να το διαχωρίζω συνεχώς στο μυαλό μου και μου υπενθυμίζω ότι είναι μια διαφορετική εκδοχή της Elizabeth Holmes”, ανέφερε η ηθοποιός, τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος ρόλος είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής της.

“Ήταν δύσκολο. Υπήρχαν πολλά εμβληματικά στοιχεία γύρω από τη ζωή της που έπρεπε να ενσωματώσουμε αλλά πρόκειται για τη δική μας εκδοχή. Θέλω να τραγουδήσω ή να υποδυθώ μια μουσικό. Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα τραγουδίστρια αλλά μουσικός και να κάνω μια αστεία παιδική ταινία για τα παιδιά μου”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sheryl Lee Ralph: Το βραβείο κι η συγκινητική ομιλία στα Emmys

Easy Beach Waves Hair: Αυτά είναι τα tips της Jennifer Garner