in

LFW: Ο οίκος Burberry ακυρώνει το show του

Η Μεγάλη Βρετανία θρηνεί για τη Βασίλισσά της, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια.

Σε μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως τα shows θα γίνουν κανονικά, συνιστώντας πάντως στα brands “να σεβαστούν τη διάθεση του έθνους και την περίοδο πένθους”.

Ήδη -όμως- υπάρχουν αυτοί που επιλέγουν να κάνουν ένα step back, με τον οίκο Burberry να γνωστοποιεί πως δε θα πραγματοποιηθεί το show του, σε ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

“Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από τα συνταρακτικά νέα του θανάτου της Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στην υπηρεσία της χώρας επί 70 χρόνια. Η χώρα θα περάσει σε επίσημη περίοδο πένθους από σήμερα. Κι αυτή συμπίπτει με τη London Fashion Week.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου είναι ένα business-to-business event και μία σημαντική στιγμή για τους σχεδιαστές να επιδείξουν τις συλλογές τους σε μία συγκεκριμένη στιγμή του fashion calendar. Αναγνωρίζουμε τη σκληρή δουλειά που απαιτεί αυτή στιγμή. Γι’ αυτό τον λόγο, τα shows και οι παρουσιάσεις των συλλογών μπορούν να συνεχιστούν κανονικά, αλλά ζητάμε από τους σχεδιαστές να σεβαστούν τη διάθεση του έθνους και την περίοδο εθνικού πένθους”, ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας και μένει να φανεί, αν θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή με φόντο την LFW.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ζac Efron: Η αλλαγή στην εμφάνισή του κι η κατάθλιψη

Helen Mirren: Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ