in

Ζac Efron: Η αλλαγή στην εμφάνισή του κι η κατάθλιψη

Ο Zac Efron αναγκάστηκε να κάνει πολλές και σημαντικές θυσίες, για να πάρει τον πολυπόθητο ρόλο του στο Baywatch.

Ο διάσημος ηθοποιός, κατέβαλε τεράστια προσπάθεια προκειμένου να αποκτήσει το κατάλληλο σώμα, κάνοντας καθημερινά εντατικές προπονήσεις, σε συνδυασμό με πολύ συγκεκριμένη διατροφή. Κάτι, που όπως είπε προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στην ψυχική του υγεία.

“Άρχισα να έχω αϋπνίες κι έπεσα σε βαριά κατάθλιψη για πολύ καιρό. Κάτι σε αυτήν την εμπειρία με καταρράκωσε. Μου ήταν πολύ δύσκολο να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Υπάρχει ελάχιστο νερό στο δέρμα. Δείχνει σαν να είναι ψεύτικο. Και για να το πετύχω αυτό έπαιρνα ισχυρά διουρητικά φάρμακα. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό. Προτιμώ να έχω ένα επιπλέον ποσοστό λίπους τύπου 2%-3% στο σώμα μου”, ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, θέλοντας να εξηγήσει όσα πέρασε και πρόσθεσε:

“Δε θα ήθελα ποτέ να ξαναγίνω έτσι. Είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Δεν έχεις περιθώρια να ανασάνεις. Είναι απλά ηλίθιο. Δεν είναι αληθινό. Χαίρομαι που λειτούργησε και τα κατάφερα και μπορεί να το ξανάκανα για κάτι που άξιζε, αλλά μην περιμένετε να γίνει σύντομα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Efron (@zacefron)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zac Efron κρούει των κώδωνα του κινδύνου, σε όσους θεωρούν πως είναι εύκολο να ακολουθήσουν μία τέτοια, τόσο εξαντλητική διατροφή, καθώς ανάλογα ήταν τα λόγια του σε συνέντευξή του το 2019 στην Ellen DeGeneres, όπου είχε σημειώσει:

“Δεν είναι ρεαλιστικό για τους άντρες. Έγινα τεράστιος και μυώδης για εκείνη την ταινία, αλλά δεν θέλω ο κόσμος να πιστεύει πως αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση που μπορείς να έχεις. Απλά, μείνε στο μέγεθός σου… Δεν θέλω να κάνω ελκυστική αυτή την εμφάνιση”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Anna Wintour: Αυτά είναι τα 73 πράγματα που δε γνωρίζαμε γι’ αυτήν

LFW: Ο οίκος Burberry ακυρώνει το show του