in

Serena Williams: Η δύσκολη απόφαση κι οι εξηγήσεις

Η Serena Williams έχει κερδίσει στην πλούσια καριέρα της συνολικά 23 Grand Slam singles, 70 τίτλους και 14 Grand Slam doubles, ωστόσο, όλα δείχνουν πως έφτασε η στιγμή για το μεγάλο φινάλε.

Η διάσημη τενίστρια, εξήγησε την απόφασή της να αποσυρθεί μέσα από ένα συγκινητικό κείμενο, στέλνοντας τα δικά της μηνύματα.

“Δεν μου άρεσε ποτέ η λέξη συνταξιοδότηση. Δε μου φαίνεται σαν μια σύγχρονη λέξη. Ίσως η καλύτερη λέξη να το περιγράψω αυτό είναι εξέλιξη. Είμαι εδώ για να σας πω ότι εξελίσσομαι μακριά από το τένις, προς άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για μένα. Δυσκολευόμουν να το παραδεχτώ στον εαυτό μου ή στους άλλους πως πρέπει να συνεχίσω πέρα από το τένις”, ανέφερε αρχικά η Williams και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Είναι σαν να μην είναι αληθινό μέχρι να το πεις φωναχτά. Έρχεται, έχω ένα άβολο κόμπο στο λαιμό μου κι αρχίζω να κλαίω. Με τον μόνο άνθρωπο που το έχω συζητήσει είναι ο ψυχολόγος μου. Και δε θα χρυσώσω το χάπι. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ανυπομονούν να συνταξιοδοτηθούν αλλά εγώ θα ήλπιζα να νιώθω έτσι. Δεν υπάρχει ευτυχία για μένα σε αυτό το ζήτημα. Ξέρω ότι δεν είναι συνηθισμένο αυτό που λέω, αλλά νιώθω πόνο. Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορούσα να φανταστώ. Το μισώ. Μισώ που πρέπει να είμαι σε αυτό το σταυροδρόμι. Είμαι πολύ κακή στους αποχαιρετισμούς. Με στηρίξατε σε τόσες νίκες και τόσα τρόπαια. Θα μου λείψει αυτή η εκδοχή του εαυτού μου, του κοριτσιού που έπαιζε τένις. Και θα μου λείψετε κι εσείς”.

Σίγουρα, πρόκειται για μία σημαντική στιγμή για τη Serena, με τους fans της -κι όχι μόνο- να ετοιμάζονται για το μεγάλο φινάλε.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρίγκιπας Frederik – Πριγκίπισσα Mary: Η νέα ανακοίνωση για τον γιο τους

Nicole Kidman – Keith Urban: Το συγκινητικό μήνυμα για την Olivia Newton-John