in

Victoria Beckham: Αυτή είναι η πραγματική της σχέση με την Nicola Peltz

PARIS, FRANCE - MARCH 01: (EDITORIAL USE ONLY - For Non-Editorial use please seek approval from Fashion House) Victoria Beckham attends the Saint-Laurent Womenswear Fall/Winter 2022/2023 show as part of Paris Fashion Week on March 01, 2022 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Ο Brooklyn Beckham κι η Nicola Peltz ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μία πολυτελή τελετή στη έπαυλη της οικογένειας της νύφης κι όλο το τελευταίο διάστημα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω τους.

H Victoria, δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις από τον γάμο δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι που ο γιος της παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, ωστόσο, μία σειρά από δημοσιεύματα παρουσιάζουν μία διαφορετική πραγματικότητα.

“Δεν αντέχει η μία την άλλη και δεν μιλούν μεταξύ τους. Η προετοιμασία μέχρι τον γάμο ήταν τρομακτική. Η επικοινωνία ήταν ελάχιστη”, ανέφερε άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον της οικογένειας.

Από τη μεριά της, η Victoria φαίνεται πως έκανε μία προσπάθεια, προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση της με τη Nicola, ωστόσο, η δεύτερη δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει κάποια προσπάθεια, με τις δύο πλευρές να μη διατηρούν -για την ώρα- τις καλύτερες σχέσεις.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sienna Miller: Φόρεσε το απόλυτο fall-trend που λατρέψαμε!

Michelle Obama: Το super τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του Barack Obama