in

Julianne Moore: Η συμβουλή στην κόρη της κι η beauty routine

H Julianne Moore έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της, πως δεν είναι πρωινός τύπος, ωστόσο, προσπαθεί να διατηρεί μία σταθερή morning routine.

“Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω είναι να πίνω δύο μεγάλα ποτήρια νερό με χλωροφύλλη μέσα. Κάποιος μου είπε πριν από πολύ καιρό ότι ήταν πολύ καλό για το δέρμα, οπότε το ακολουθώ πιστά και παρατηρώ ότι η επιδερμίδα μου είναι πιο λαμπερή”, εξηγεί.

Η 61χρονη σταρ πρόσφατα συνεργάστηκε με την κόρη της, Liv Freundlich για τη νέα καμπάνια της εταιρίας καλλυντικών Hourglass Cosmetics κι αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που πείραξε τα φρύδια της στο παρελθόν, γι’ αυτό προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει την κόρη της να κάνει το ίδιο λάθος.

“Το μόνο πράγμα που της λέω συνέχεια είναι να μην πειράξει τα φρύδια της. Μην καταστρέψεις τα φρύδια σου όπως έκανα εγώ και αναρίθμητες γυναίκες που γνωρίζω. Είναι αστείο γιατί προφανώς έχουμε διαφορετικά γούστα. Το δικό της είναι πιο νεανικό. Η Liv φοράει αυτά τα μικροσκοπικά crop top. Αλλά και οι δύο σχολιάζουμε τα ρούχα της άλλης όλη την ώρα και μιλάμε για τη μόδα. Όσον αφορά στο αν μοιραζόμαστε πράγματα, είναι πραγματικά αστείο να έχετε μια κόρη που λέει: Μαμά, που είναι η μάσκαρα σου; Μαμά, πού είναι το καθαριστικό προσώπου σου;”, αναφέρει η Moore, μιλώντας για την σχέση με την κόρη της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Will Smith: Το χαστούκι, η εξήγηση κι ο Chris Rock

Beyonce: Η σπάνια φωτογραφία με τα τρία παιδιά της