in

Cindy Crawford: Στα 56 της είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η Cindy Crawford μοιράστηκε μέσα από τα social media της μία εντυπωσιακή φωτογραφία, με μπλε μπικίνι και μας θύμισε πως εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που εμφανίστηκαν ποτέ στην πασαρέλα.

Το θρυλικό supermodel των 90s, στα 56 της χρόνια διατηρεί ακόμη τη λάμψη και την εντυπωσιακή της εμφάνιση κι αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στο Instagram, που “υποκλίθηκαν” στην άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Η Crawford έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της, πως το να γίνει μοντέλο δεν ήταν όνειρό της, ούτε το επιδίωξε ποτέ, σημειώνοντας πως:

“Αυτή η πρώτη φωτογραφία άλλαξε την ζωή μου. Ο φωτογράφος με ενθάρρυνε να πάω στο Σικάγο  και να βρω έναν ατζέντη. Οι γονείς μου ήταν υπερπροστατευτικοί μαζί μου. Εκείνη την περίοδο ο πατέρας μου πίστευε ότι το να γίνει μία κοπέλα μοντέλο ήταν ένας ωραιοποιημένος τρόπος για να γίνει πόρνη. Πήγα στο Σικάγο και υπέγραψα με το πρακτορείο  Elite”.

Φυσικά, στη δική της περίπτωση όλα πήραν το δρόμο τους με τον πιο απλό τρόπο και κάπως έτσι, έγραψε τη δική της ιστορία στον κόσμο της μόδας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Demi Moore: Ποζάρει με το λευκό μαγιό της κι εντυπωσιάζει

William: Το παρατσούκλι κι η σχέση με τον μεγάλο του γιο