in

Bradley Cooper: Ο εθισμός και το πρόσωπο-κλειδί

Ο Bradley Cooper μίλησε ανοιχτά για την εποχή που ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και το αλκοόλ, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε κι αποκάλυψε το πρόσωπο που τον βοήθησε να ξεφύγει από όλα αυτά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο Smartless podcast που συμπαρουσιάζουν οι ηθοποιοί Jason Bateman, Will Arnett και Sean Hayes και μίλησε ανοιχτά για τη δική του εμπειρία, καθώς στα 20 του έδωσε μεγάλη μάχη με τις καταχρήσεις.

Όπως είπε, ο άνθρωπος πον τον βοήθησε εκείνη την περίοδο, ήταν ο Will Arnett κι ο Bradley θυμήθηκε τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή του.

“Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι είχα πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ο τύπος που νομίζω ότι κάνει κακό χιούμορ, μου λέει την αλήθεια κι αυτό άλλαξε ολόκληρη τη ζωή μου. Ήμουν τόσο χαμένος και ήμουν εθισμένος στην κοκαΐνη.

Ο Will πήρε το ρίσκο να κάνει αυτή τη δύσκολη συζήτηση μαζί μου τον Ιούλιο του 2004 και αυτό με έβαλε σε έναν άλλον δρόμο για να αλλάξω τη ζωή μου. Ήταν πραγματικά ο Will Arnett. Αυτός είναι ο λόγος”, σημείωσε ο πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood, σε μία ιδιαίτερη -για τον ίδιο- στιγμή.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Thompson: Το θέμα taboo κι η απελευθέρωση

Harry Styles: Ο νέος ρόλος κι η ερμηνεία που εντυπωσίασε