in

JLo: Έτσι αποχαιρέτησε τον Ray Liotta

Ο ξαφνικός θάνατος του Ray Liotta, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία των 67 ετών, βύθισε στο πένθος όλο το Hollywood και τις τελευταίες ώρες συνεχώς αυξάνονται τα μηνύματα ανθρώπων που τον γνώριζαν κι είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Κι η Jennifer Lopez, που είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί του στη δραματική σειρά “Shades of Blue”, έστειλε το δικό της μήνυμα, σημειώνοντας:

“O Ray ήταν ο “συνένοχός” μου στο Shades of Blue. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως ήταν πολύ ευγενικός με τα παιδιά μου. Ο Ray ήταν η επιτομή του σκληρού άντρα που ήταν τόσο τρυφερός μέσα του. Θεωρώ πως αυτό ήταν που τον έκανε τόσο πειστικό ηθοποιό. Ο αυθεντικός Goodfella. Μοιραστήκαμε κάποιες πολύ έντονες στιγμές στα γυρίσματα εκείνα τα χρόνια. Όταν πρωτοάκουσα πως πήρε τη δουλειά για το Shades of Blue, ήμουν ενθουσιασμένη και την πρώτη φορά που περπατήσαμε μαζί στο σετ για να κάνουμε την πρώτη μας σκηνή μαζί, υπήρξε μια ηλεκτρική σπίθα και ένας αμοιβαίος σεβασμός και το γνωρίζαμε πως θα ήταν καλό.

Απολαμβάναμε να κάνουμε τις σκηνές μαζί και νιώθω πολύ τυχερή που τον είχα εκεί για να δουλεύω μαζί του και να μαθαίνω από εκείνον. Όπως όλοι οι καλλιτέχνες ήταν περίπλοκος, ειλικρινής, αληθινός και πολύ συναισθηματικός. Ήταν τόσο προσιτός και τόσο σε επαφή με την υποκριτική και πάντα θα θυμάμαι καλά τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Χάσαμε έναν σπουδαίο σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη Ray. Είναι τόσο στενάχωρο να σε χάνω, κάτι που μοιάζει πολύ νωρίς. Θα σε θυμάμαι για πάντα. Στέλνω τόση αγάπη και δύναμη στην κόρη σου, Karsen, την οικογένειά σου και τους αγαπημένους σου”.

Ο Liotta και η Lopez συνεργάστηκαν στο αστυνομικό δράμα για 3 κύκλους από το 2016 μέχρι το 2018 και το κοινό τους είχε λατρέψει, με την JLo να τον αποχαιρετά τώρα με τον δικό της τρόπο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bella Hadid: Η vintage εμφάνιση που μας έκλεψε την καρδιά!

Joe Hamm: Τα πρωτόκολλα κι η γνωριμία με τους royals