in

Σελένα Γκόμες: Τα ζητήματα ψυχικής υγείας κι η ευαισθητοποίηση του κόσμου

Το Rare Beauty brand και το Serendipitiy ice cream της Selena Gomez ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για οργανισμούς ψυχικής υγείας.

Η Σελένα Γκόμες, χρησιμοποιεί για μία ακόμη φορά την πλατφόρμα της, προκειμένου να στηρίξει οργανισμούς που ασχολούνται με τα ζητήματα ψυχικής υγείας και με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία, ανακοίνωσε μέσα από τα social media, ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει μια καμπάνια με τίτλο “Your Words Matter”.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να ενημερώσει τον κόσμο για τις λέξεις που είναι καλό να προτιμά, όταν μιλάει για την ψυχική υγεία και το πώς η λανθασμένη χρήση όρων μπορεί να στιγματίσει τους ανθρώπους που έχουν μάθει να ζουν μαζί της.

“Είμαι υπερήφανη που παρουσιάζω αυτή την εκπαιδευτική καμπάνια για το πώς μιλάμε όταν αναφερόμαστε στην ψυχική υγεία. Ακόμη και σε δικό μου video στο TikTok, συνειδητοποιώ ότι οι λέξεις μου έχουν δύναμη να επηρεάσουν πολύ. Όπως όλοι σας, έτσι κι εγώ μαθαίνω κάθε μέρα. Μπορεί να κάνουμε λάθη και αυτό είναι ok. Το σημαντικό είναι να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να δείχνουμε στον εαυτό μας συμπόνια”, ανέφερε η Σελένα, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο κόσμο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ριάνα: Απέκτησε το δικό της… άγαλμα!

Βικτόρια Μπέκαμ: Τα γενέθλια του Ντέιβιντ κι οι οικογενειακές στιγμές