in

Τζέιν Φόντα: Η συγκινητική εξομολόγηση κι ο πατέρας της

Η Τζέιν Φόντα έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον τρόπο που μεγάλωσε και για δύσκολη σχέση που είχε τόσο η ίδια, όσο κι ο αδερφός της με τον χολιγουντιανό σταρ και πατέρα τους, Χένρι Φόντα.

Η Τζέιν είχε αδυναμία στον πατέρα της, ωστόσο, εκείνος δεν ήταν ένας εύκολος άνθρωπος. Όπως έχει πει πολλές φορές, ήταν απόμακρος και δυσκολευόταν να εκφράσει τα συναισθήματά του, ενώ συχνά ασκούσε πολύ αυστηρή κριτική στα παιδιά του.

Η αυτοκτονία της μητέρας της, ήρθε να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, με την Φόντα να μιλάει πρόσφατα σε συνέντευξή της για την περίπλοκη σχέση με τον πατέρα της.

“Μπείτε στη θέση μου, μια κόρη που λάτρευε απόλυτα τον πατέρα της, ο οποίος δεν εξέφραζε ποτέ τα συναισθήματά του, που δεν εξέφραζε με λόγια την αγάπη ή τη στοργή του, που ήταν ακραία καταπιεσμένος κι εγώ καταφέρνω να γίνω παραγωγός και να παίξω σε μία ταινία μαζί του. Και σε αυτή την ταινία καταφέρνω να του πω πράγματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να του πω στην πραγματικότητα.

Και στην ταινία συμφιλιωνόμαστε. Και σε αυτή την ταινία που είμαι παραγωγός καταφέρνει να κερδίσει Oscar. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να έχω αυτή την εμπειρία σαν αυτή, αφού πέθανε 5 μήνες αργότερα. Όμως έχω αυτή την ταινία, έχω αυτή την εμπειρία μαζί του”, ανέφερε η ηθοποιός, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, σε μία συγκλονιστική στιγμή…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γουίλιαμ – Κέιτ: Οι τρυφερές φωτογραφίες και το νέο βήμα της οικογένειας

Μαρί Σαντάλ: Πάσχα με… άρωμα Ελλάδας