in

Βικτόρια Μπέκαμ: Αυτό είναι το προϊόν καθαρισμού που δεν αποχωρίζεται!

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μία γυναίκα που φροντίζει πολύ τον εαυτό της και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην skincare routine της, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Posh μοιράστηκε μερικά από τα αγαπημένα μυστικά ομορφιάς και μίλησε για το δικό της, αγαπημένο προϊόν, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Σε αντίθεση με άλλες celebrities, δεν πρόκειται για κάποιο κοινό balm, oil, γαλάκτωμα ή gel καθαρισμού. Η Βικτόρια ορκίζεται στα επαναχρησιμοποιούμενα makeup remover pads κι όπως λέει, είναι αυτά που της χαρίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

“Λατρεύω τα Face Halo makeup-removing pads. Είναι αρκετά απλά στη χρήση και κάνουν καταπληκτική δουλειά αφαιρώντας τα πάντα στο τέλος της ημέρας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να προσθέσει λίγο νερό στο pad και να κάνει μασάζ στο σημείο που φορά μακιγιάζ. Το καλύτερο part; Είναι sustainable. Μπορείς να τα βάλεις να πλυθούν στο πλυντήριο, όταν είναι βρώμικα και μόλις είναι καθαρά, να τα χρησιμοποιήσεις ξανά”, ανέφερε και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γουίλ Σμιθ: Παραιτήθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου

Charithra Chandran: Μας δείχνει το απόλυτο night-out look