in

Jessica Chastain: Έστειλε λουλούδια στις συνυποψήφιές της

H Jessica Chastain διεκδικεί το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στα φετινά Oscars κι δηλώνει ενθουσιασμένη που στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται κι άλλες, άκρως πετυχημένες γυναίκες.

Η σταρ που κέρδισε την υποψηφιότητά της με την ερμηνεία της στο The Eyes of Tammy Faye και πλέον, μετράει αντίστροφα για τη λαμπερή τελετή κι όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της, έστειλε λουλούδια σε όλες τις συνυποψήφιές της.

“Αυτό σημαίνει τόσα για εμένα. Για τόσο καιρό, οι γυναίκες ηθοποιοί περίμεναν να έρθει κάποιος να τους πει ότι επιτρέπεται να εργαστούν, τι τους επιτρέπεται να κάνουν, πώς τους επιτρέπεται να φανούν, πώς να εκφραστούν. Πόσο υπέροχο, το ότι βρίσκομαι εδώ και δέχομαι αναγνώριση, με ένα project στο οποίο έδωσα τα πάντα κι έναν σπουδαίο χαρακτήρα. Κατά κάποιον τρόπο αναγνωρίζεται κάθε πτυχή της καριέρας μου, ως τώρα”, σημείωσε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

“Θα ακουστεί χαζό, αλλά όταν πήρα την υποψηφιότητα, πήρα στο FaceTime την Penelope, τηλεφώνησα στην Olivia, στην Kristen και μίλησα με τη Nicole κι έστειλα ανθοδέσμες σε όλες του. Ανυπομονώ να γιορτάσω αυτήν τη στιγμή με όλες εκείνες τις υπέροχες γυναίκες”.

Oscar Καλύτερης Ηθοποιού διεκδικούν επίσης οι Olivia Colman, Penelope Cruz, Nicole Kidman και Kristen Stewart.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μαρίνα Βερνίκου: Το εντυπωσιακό black outfit αποτελεί inspo για όλες μας!

Ριάνα: Απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και μας αρέσει πολύ!