in

Nicola Coughlan: Εξηγεί γιατί φοβήθηκε πως θα χάσει το ρόλο της

Η Nicola Coughlan έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Penelope Featherington, στη δημοφιλή σειρά του Netflix “Bridgerton”.

H ηθοποιός ξεχώρισε στη διάρκεια της πρώτης σεζόν, κερδίζοντας μία θέση στην καρδιά του κοινού, ωστόσο, όπως ανέφερε σε συνέντευξή της υπήρξε στιγμή που πίστεψε ότι μπορεί να χάσει το ρόλο της.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως γνώριζε αρκετούς ηθοποιούς που τους προσλάμβαναν σε μεγάλα projects και μετά τους απέλυαν όταν τα στούντιο ήθελαν μεγαλύτερα ονόματα, ωστόσο στη δική της περίπτωση δε συνέβη αυτό.

H ηθοποιός έχει πει ξανά στο παρελθόν, ότι φοβόταν ότι θα απολυθεί επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει σε ψηλοτάκουνα: “Η Ellen Mirojnick που είναι η σχεδιάστρια κοστουμιών της πρώτης σεζόν μου είπε ότι είμαι μικροσκοπική και πως θα μου βάλουν ψηλοτάκουνα. Είχα τρομοκρατηθεί ότι θα απολυθώ επειδή δεν πίστευα στην τύχη μου που πήρα τον ρόλό. Τους είπα “ναι φυσικά” και εάν εκείνοι μου έλεγαν ότι πρέπει να φοράω μια τεράστια στολή κλόουν θα τους έλεγα “ναι θα μου άρεσε αυτό, ευχαριστώ”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλέν Ντελόν: Αποφάσισε να κάνει ευθανασία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Λανσάρει το δικό της… απορρυπαντικό