in

Μελίντα Γκέιτς: Το διαζύγιο κι η δύσκολη απόφαση

Μετά από 27 χρόνια κοινής πορείας, ο Μπιλ κι η Μελίντα Γκέιτς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο ιδρυτής της Microsoft κι η σύζυγός του πήραν διαζύγιο, με την Μελίντα να μιλάει πρόσφατα για το λόγο που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, κάνοντας λόγο για τη χειρότερη στιγμή της ζωής της.

“Το διαζύγιο δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί πως θα γινόταν. Πραγματικά δεν ήταν αυτό που πίστευα πως θα γινόταν την ημέρα που παντρεύτηκα. Όμως, συνειδητοποίησα πως έπρεπε να κάνω μία πιο υγιή επιλογή και αυτή ήταν μία πολύ, πολύ στενάχωρη ημέρα.

Δε μου άρεσαν οι συναντήσεις με τον Τζέφρι Επστάιν. Το έκανα ξεκάθαρο σε εκείνον. Ήταν αποκρουστικός, Ήταν η προσωποποίηση του κακού. Η καρδιά μου σπάει για όλες εκείνες τις γυναίκες”.

Η πιο σημαντική αιτία πάντως, που τους οδήγησε στο διαζύγιο ήταν η παράνομη σχέση του δισεκατομμυριούχου με μία εργαζόμενη της Microsoft. Η Μελίντα το έμαθε το 2019 και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να σωθεί ο γάμος τους, τελικά, ήρθε το φινάλε.

“Μετά από αρκετή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, καταλήξαμε στην απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας”, ανέφερε το ζευγάρι στην κοινή του δήλωση, όταν έγινε γνωστή η έκδοση του διαζυγίου τους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζέιμι Λι Κέρτις: “Ρουφάω την κοιλιά μου από τα 11 μου!”

“La Galerie”: Ο οίκος Dior παρουσιάζει το νέο flagship κατάστημά του στο Παρίσι