in

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Επέστρεψε στο Μονακό

Μετά από πολύμηνη απουσία, η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό, δίπλα στον σύζυγο και τα παιδιά της.

Η Σαρλίν παρέμεινε για πολλές εβδομάδες σε μυστική τοποθεσία, μέχρι να αναρρώσει πλήρως κι όπως φαίνεται, η κατάστασή της πλέον είναι πολύ καλύτερη.

Το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αργά το απόγευμα του Σαββάτου, επιβεβαιώνοντας ότι η πριγκίπισσα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην οικογένεια της, σημειώνοντας:

“Σε συμφωνία με τους γιατρούς της κι ενώ η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται σε καλό δρόμο, η πριγκίπισσα Σαρλίν μπορεί να συνεχίσει την ανάρρωσή στο Πριγκιπάτο, με τον σύζυγό και τα παιδιά της. Οι επόμενες εβδομάδες θα της επιτρέψουν να αναρρώσει πλήρως, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σταδιακά τις επίσημες δραστηριότητές της. Για να διευκολυνθεί η πλήρης ανάρρωσή της, η πριγκίπισσα Σαρλίν εξακολουθεί να χρειάζεται ηρεμία και γαλήνη, το πριγκιπικό ζεύγος ζητά να συνεχίσουμε να σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή και το οικογενειακό του περιβάλλον”.

Από τον Νοέμβριο του 2021, η πριγκίπισσα Σαρλίν νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Ελβετίας, μένοντας για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μακριά από την οικογένειά της, αλλά όπως όλα δείχνουν, είναι και πάλι ξανά μαζί τους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Spice Girls: Ετοιμάζονται για το μεγάλο comeback!

BAFTA Awards: Οι ενδυματολογικές συστάσεις με φόντο τη λαμπερή τελετή