in

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – Μάθιου Μπρόντερικ: Επέστρεψαν στο Broadway

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κι ο Μάθιου Μπρόντερικ επέστρεψαν στη σκηνή του Broadway μετά από 27 χρόνια πρωταγωνιστώντας στην θεατρική παράσταση “Plaza Suite”.

Το ζευγάρι επέστρεψε στο Broadway για να υποδυθεί αυτή τη φορά τρία διαφορετικά ζευγάρια που διανυκτερεύουν στο ξενοδοχείο Plaza Hotel.

Πρόκειται για μία παράσταση, που προετοίμαζαν εδώ και καιρό, όμως είχε καθυστερήσει λόγω της πανδημίας και πριν λίγες μέρες έκαναν την πρεμιέρα τους με το κοινό να τους αποθεώνει.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Πάρκερ ανέφερε στο κοινό: “Τόσοι πολλοί από εσάς περιμένατε δύο χρόνια για να επιστρέψει το θέατρο. Περιμένατε και ήσασταν υπομονετικοί, ενθουσιώδεις κι αισιόδοξοι κι εμείς απλά θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί, κάνοντας αυτό στηρίξατε όλη τη θεατρική κοινότητα κι αυτό σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους που δεν βλέπετε πάνω στη σκηνή αλλά και όλους όσιυς συναντήσατε μπροστά. Είμαστε αιωνίως ευγνώμονες. Εκ μέρους του συζύγου μου και του υπέροχου καστ μας και κάθε ανθρώπου που εργάζεται στη θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης, σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε”.

Το ζευγάρι ακολουθεί εδώ και χρόνια μία κοινή πορεία, με τον Μπρόντερικ να μιλάει πολλές φορές με εγκωμιαστικά λόγια για τη σύζυγό του ΌΠως το 2020, όταν είχε σημειώσει μεταξύ άλλων: “Μιλώντας για το πόσο ταλαντούχα είναι, θα πρέπει να πω ότι παίζοντας λίγο σε αυτό το έργο, παρόλο που απλά το είχαμε ανεβάσει στη Βοστώνη για λίγο, ήταν τόσο καλή σε αυτό. Δεν είχα ποτέ δουλέψει μαζί της πάνω στη σκηνή. Και απλά μου θύμισε πόσο έξυπνη και αστεία και σπουδαία κωμικός ηθοποιός είναι, σπουδαία ηθοποιός γενικότερα. Είναι πολύ καλή σε αυτό. Κι εύχομαι όλοι να μπορέσουν να τη δουν να το κάνει”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέα αλλαγή πλάνων εξαιτίας της κατάστασης στην Ουκρανία

Σβιτόλινα: Δίπλα στους συμπατριώτες της η 27χρονη τενίστρια