in

Ναόμι Κάμπελ: Μιλάει για την κόρη της και… λιώνει

Η Ναόμι Κάμπελ έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2021 και τώρα, φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το μωράκι της, σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την ίδια.

Το διάσημο μοντέλο, αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το πώς μεγαλώνει την κόρη της, αλλά και το πώς κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόμουν μητέρα αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό. Λέω σε όλους να το κάνουν, να μην διστάσουν. Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα ενός χεριού τους ανθρώπους που γνώριζαν ότι θα αποκτούσα μωρό. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει. Δεν είναι υιοθετημένη, είναι το παιδί μου”, ανέφερε αρχικά η Κάμπελ και πρόσθεσε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

“Είμαι τυχερή γιατί η μικρή μου λατρεύει να ταξιδεύει όπως κι εγώ. Είναι καλό κορίτσι. Κοιμάται καλά, σπάνια κλαίει και μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλή για την ηλικία της. Μόλις άρχισε να χαιρετά, είναι πολύ διασκεδαστικό. Γελάει πολύ και σχεδόν μιλάει. Της αρέσει το φως. Κοιτάει τους ανθρώπους στα μάτια και για πολύ ώρα.

Κι εγώ είμαι σαν παιδί ξανά. Ξαναζώ τα νανουρίσματα, τα παιχνίδια και ανακαλύπτω πόσα ωραία παιχνίδια υπάρχουν στον κόσμο και κούκλες. Πράγματα που δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ. Η κόρη έρχεται πρώτη. Ό,τι κάνω, το κάνω για εκείνη”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sinead O’Connor: Διαψεύδει ότι ετοιμάζει νέες εμφανίσεις

Bridgerton: Κυκλοφόρησε το trailer για τον δεύτερο κύκλο