in

JLo: Ο ρατσισμός κι οι δυσκολίες στο Hollywood

Τελικά υπάρχει ρατσισμός στο Hollywood; Η απάντηση φαινομενικά είναι “όχι”, αλλά η Τζένιφερ Λόπες έρχεται να μας υπενθυμίσει τη σκληρή αλήθεια…

Η λατίνα super star, μίλησε για τα δικά της, δύσκολα πρώτα χρόνια και για την αντιμετώπιση που είχε, αναφέροντας:

“Πάντα ένιωθα πως βρισκόμουν στον πάτο. Πάντα. Ένιωθα πάντα πως δεν ήμουν εκείνη που έπρεπε να είναι στο δωμάτιο. Αυτό συνέβαινε λόγω του ότι είμαι Πουερτορικανή από το Bronx και γυναίκα. Δε γεννήθηκα σε μία οικογένεια με χρήματα. Ούτε γνώριζα κάποιον στη βιομηχανία. Απλά πήγα και είπα απλά θα προσπαθήσω. Θα προσπαθήσω να φτάσω εδώ”.

Όσο για την εξέλιξή της; Η JLο πρόσθεσε: “Νομίζω πως έχω καταφέρει να κάνω μια φανταστική δουλειά μέσα στα χρόνια, ένα πολύ καλό έργο. Όμως υπάρχει μία κλίκα της οποίας δεν ήμουν μέλος. Ένιωθα πως οκ όταν υποτίθεται πως στο μυαλό όλων προορίζεσαι για υποψηφιότητα και τελικά δεν συμβαίνει, τι σημαίνει αυτό; Είναι αλήθεια πραγματικό; Είναι οι υπόλοιπες υποψηφιότητες αληθινές και αυτή δεν είναι; Έφτασε σε ένα σημείο που ένιωθα πως δεν το κάνω γι’αυτό. Δεν το κάνω για να κερδίσω 10 Oscar να κάθονται στο ράφι ή 20 Grammys”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ζεύγος Κλούνεϊ: Το βραβείο και τα ιδιαίτερα λόγια

Πρίγκιπας Κάρολος: Η τρυφερή αφιέρωση στην Καμίλα