in

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: “Δε θα ήθελα να επιστρέψει η Κιμ”

Η… προβληματική σχέση της Κιμ Κατράλ με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι γνωστή εδώ κι αρκετό καιρό κι αυτός ήταν κι ο λόγος, που δεν είδαμε την πρώτη στο “Αnd Just Like That”.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο της επιστροφή της Κατράλ, η Πάρκερ δεν κρύφτηκε κι έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, σημειώνοντας πως:

“Δε νομίζω ότι θα ήμουν εντάξει αν επέστρεφε η Kιμ γιατί υπάρχει μια ιστορία που μοιράστηκε δημοσίως για τα συναισθήματα που έχει. Δε συμμετείχα ούτε διάβασα τα άρθρα, αλλά οι άνθρωποι είχαν την τάση να με ενημερώνουν.

Δεν ζητήσαμε κάτι από την Kιμ για αυτό. Αφού δεν κάναμε την ταινία και το στούντιο δεν μπορούσε να της δώσει όσα ήθελε, έπρεπε να την ακούσουμε και να δούμε τι είναι σημαντικό για εκείνη. Δεν ταίριαζε, όμως, με το τι ήταν σημαντικό και με το τι χρειαζόμασταν εμείς.

Η Σαμάνθα δεν έχει φύγει. Είναι παρούσα και νομίζω ότι το χειριστήκαμε με σεβασμό και χάρη. Δεν έγινε η κακιά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει συναισθήματα για μια σχέση και νομίζω βρήκαμε έναν τρόπο να το χειριστούμε που ήταν σημαντικό για τους ανθρώπους που την αγαπούσαν”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρίγκιπας Χάρι: Αυτό είναι το καθημερινό του πρόγραμμα

Τζούλια Ρόμπερτς: Κυκλοφόρησε το teaser-trailer της νέας της σειράς