in

Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη ενώνει τις δυνάμεις της με τον οίκο Sergio Rossi!

Σπουδαία στιγμή για μία από τις πιο famous fashion influencers της Ελλάδας! Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη ή αλλιώς, Style Heroine, όπως είναι η ταυτότητά της στα social media, ενώνει τις δυνάμεις της με τον ιταλικό οίκο παπουτσιών, Sergio Rossi. 

Η ανακοίνωση έγινε με μία ανάρτηση στο Instagram του οίκου που αναφέρει:

“Ο Sergio Rossi ανακοινώνει ότι η Evangelie Smyrniotaki αναλαμβάνει τη θέση της artistic director και θα αναφέρεται απευθείας στον CEO του ομίλου, Riccardo Sciutto. Στον νέο της ρόλο, η Smyrniotaki θα αναλάβει να καθοδηγήσει το brand στη νέα εικόνα και ταυτότητα του, συγκεκριμένα θα είναι είναι η επικεφαλής για τις διαφημιστικές καμπάνιες, τη δημιουργία περιεχομένου (content creations), το styling και τη δημιουργικότητα.  Επίσης, θα παρουσιάσει την πρώτη της capsule συλλογή Evangelie Smyrniotaki x Sergio Rossi στην προσεχή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, τον Φεβρουάριο του 2022”. 

Από τη μεριά της, η Ελληνίδα influencer και content creator, σημείωσε πως: “Είναι προνόμιο να γίνομαι μέλος του Sergio Rossi σ’ αυτή τη θαυμάσια στιγμή και ανυπομονώ να σχεδιάσω παρέα με το brand τη νέα εποχή”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλόι Καρντάσιαν: Κάνει focus στην οικογένειά της και μας δείχνει την αξιολάτρευτη κόρη της

Σίντι Κρόφορντ: Το νέο hair look με άρωμα… Ελλάδας