in

Η Μόνικα Μπελούτσι μας θυμίζει για μία ακόμη φορά γιατί είναι το απόλυτο θηλυκό!

Η Μόνικα Μπελούτσι ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που όσο μεγαλώνουν, αποκτούν μεγαλύτερη γοητεία και μία ξεχωριστή ομορφιά.

Η Ιταλίδα, έχει σημειώσει πολλές φορές πως δε φοβάται το χρόνο που περνάει, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ζωής της, όσο περισσότερο γίνεται.

“Υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώσουν με διαφορετικό τρόπο. Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή ήταν η φύση μου. Και θέλω να μεγαλώσω με γαλήνιο τρόπο. Όταν είσαι 50 και 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με την εποχή που ήσουν 20. Αλλάζεις, όπως όταν έρχεται το μωρό σου κι είναι προτεραιότητα. Εμείς ερχόμαστε μετά. Αυτό μας δίνει μια άλλη οπτική”, ανέφερε αρχικά σε νέα της συνέντευξη η πανέμορφη ηθοποίος και πρόσθεσε:

“Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή. Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν την ομορφιά του διαβόλου, που είναι φυσικό, είναι η ομορφιά της νεότητας, η ομορφιά μια βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Κι η ζωή συνεχίζεται. Το σώμα μεγαλώνει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Την ίδια στιγμή, όμως, είμαστε τυχεροί γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε μακροζωία. Όσο το σώμα χαμηλώνει, η ψυχή μεγαλώνει”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο οίκος Louis Vuitton τιμά τον Βίρτζιλ Άμπλο

Πρίγκιπας Χάρι: Απάντησε για το σκάνδαλο δωρεών του οργανισμού του Καρόλου