in

Καμίλα Κοέλιο: Τα 3 πράγματα που περιλαμβάνει η πρωινή της ρουτίνα

Όλες οι γυναίκες έχουν τη δική τους beauty routine, που ακολουθούν καθημερινά, απολαμβάνοντας τα benefits της ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η Καμίλα Κοέλιο, είναι μία άκρως λαμπερή κι εντυπωσιακή γυναίκα και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί πρότυπο για πολλές άλλες. Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα τρία πράγματα που περιλαμβάνει η πρωινή της beauty ρουτίνα, ακόμη και τώρα που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της;

Η πασίγνωστη influencer κι επιχειρηματίας μοιράστηκε τα δικά της μυστικά και σας τα παρουσιάζουμε!

Κρύο νερό

“Κάθε πρωί όταν ξυπνάω το πρώτο πράγμα που κάνω, είναι να πλύνω το πρόσωπό μου με κρύο νερό για να ξυπνήσω τόσο το μυαλό όσο και το σώμα μου. Μου δίνει ένα boost ενέργειας, ώστε να μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου και να είμαι σε εγρήγορση. Επίσης, δίνει στο δέρμα μια ωραία, λαμπερή βάση”, εξηγεί η Βραζιλιάνα.

Μασάζ προσώπου

“Κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου με ένα εργαλείο gua sha για ένα βαθύ λεμφικό μασάζ που σμιλεύει το πρόσωπο και διώχνει το πρήξιμο μετά από έναν καλό ύπνο. Αυτό είναι ιδανικό tip και για τις ημέρες που ταξιδεύω”. Το μασάζ είναι ιεροτελεστία για την Κοέλιο και δεν το παραλείπει ποτέ.

Ζεστό νερό και λεμόνι

“Κάτι άλλο που με βοηθάει να μειώσω το πρήξιμο, ειδικά αν δεν έχω κοιμηθεί καλά τη νύχτα, είναι να πιώ ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι, ενώ ακόμη έχω άδειο στομάχι. Αυτό βοηθά στην ενυδάτωση του σώματός μου, ξυπνά το μυαλό μου, ενισχύει το ανοσοποιητικό μου και διώχνει τις τοξίνες”. Αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ξεκινήσει την ημέρα της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βασίλισσα Λετίθια: Η αμήχανη στιγμή κι η μοναδική αντιμετώπισή της!

Τζέσικα Άλμπα: Παρουσιάζει με μεγάλο ενθουσιασμό το νέο προϊόν της Honest Beauty