in

Κρίστεν Στιούαρτ: “Η Νταϊάνα κι οι γιοι της ήταν σαν ένα ζώο με τρία κεφάλια”

Η Κρίστεν Στιούαρτ πρωταγωνιστεί στην ταινία Spencer, ενσαρκώνοντας την πριγκίπισσα Νταϊάνα, σε έναν ρόλο που ήδη έχει καταφέρει να τη σημαδέψει.

Η γνωστή ηθοποιός του Hollywood, χρειάστηκε να αφιερώσει πολλές ώρες προκειμένου να διαβάσει τα πάντα αναφορικά με τη ζωή της πριγκίπισσας, τη σχέση της με συγκεκριμένα πρόσωπα και γενικότερα, την καθημερινότητά της κι όπως είπε σε συνέντευξή της, κατάφερε να αντιληφθεί πολλά για τον χαρακτήρα της.

Μεταξύ άλλων, η Στιούαρτ σημείωσε πως ήταν πολύ σημαντικό γι’ αυτήν το γεγονός ότι κατάλαβε την σπουδαία σχέση της Νταϊάνα με τους δύο γιους της, Χάρι και Γουίλιαμ, κάνοντας λόγο για ένα… ζώο με τρία κεφάλια.

“Το να την βλέπεις στο χώρο που τα παιδιά της είναι δίπλα της είναι ο πυρήνας. Είναι ένα ζώο με τρία κεφάλια, σαν ένα ασταμάτητο θηρίο. Δε θέλεις να μπλεχτείς με μαμάδες. Απλά δεν το κάνεις αυτό. Νομίζω ότι η Νταϊάνα ένιωθε τόσο απεριόριστα ο εαυτός της όταν ήταν με τα παιδιά της. Σε όλη την έρευνά μου σκεφτόμουν ότι αυτό προστατεύουμε.

Είμαι το παιδί ενός γονιού. Ξέρω πως είναι αυτό, αυτή η ανταλλαγή. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ξέρω πως είναι να είσαι μητέρα. Αλλά έχω όλα τα φυσικά συναισθήματα. Είμαι άνθρωπος”, ήταν τα λόγια της γνωστής ηθοποιού.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

H JLo έκανε την πιο hot εμφάνιση με καυτό μπικίνι!

Η Μισέλ Ομπάμα σε ρόλο… έκπληξη!