in

Dua Lipa: Το TIME την συμπεριέλαβε στους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο

Η Dua Lipa ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME, ως ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο και γράφει τη δική της ιστορία για μία ακόμη φορά.

Από το ξεκίνημα της καριέρας της, μέχρι και σήμερα, η πασίγνωστη performer έχει χαρίσει στους fans της μία σειρά από επιτυχίες και πέντε από τα τραγούδια της έχουν -ήδη- σκαρφαλώσει στο Τop10 του Billboard Hot 100.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)


H Dua Lipa είναι μία γυναίκα που δεν εφησυχάζει και συνεχώς, προσπαθεί να ξεπερνά τα όριά της, με το περιοδικό TIME να κάνει τώρα focus σε αυτήν και να την αποθεώνει.

“Θα ήθελα να κατακτήσω τον κόσμο. Αν μπορούσα», είχε πει χαρακτηριστικά και τώρα, στα 28 της μοιάζει να είναι πιο χαρούμενη κι ολοκληρωμένη από ποτέ. Βλέπει τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της και το απολαμβάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση πως εφησυχάζει. «Από πολύ μικρή, σημείωνα πράγματα που ονειρευόμουν για τον εαυτό μου. Πάντα σχεδίαζα το μέλλον. Αν και προκύπτουν εκπλήξεις που αξιολογώ εκείνη τη στιγμή, υπάρχει πάντα ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Το manifesting είναι σημαντικό για εμένα. Τίποτα δεν είναι τόσο μεγάλο”, ανέφερε μεταξύ άλλων στη μεγάλη συνέντευξη, που έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την εντυπωσιακή φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού TIME 100.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

“Κατάγομαι ταυτόχρονα από δύο μέρη. Το να είμαι από το Κόσοβο είναι μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου και το ότι πήρα την αλβανική υπηκοότητα είναι κάτι συναρπαστικό. Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται το Κοσσυφοπέδιο, δεν θέλω να σκέφτονται: “Ω, το κατεστραμμένο από τον πόλεμο Κοσσυφοπέδιο”. Υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα σε αυτό. Διοργανώνουμε ένα μεγάλο festival στην Πρίστινα, εγώ και ο πατέρας μου, που έχει ως στόχο να φέρουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο σε αυτό το μέρος και να δουν πόσο διαφορετικό είναι, από αυτό που περιμένουν, είτε πρόκειται για καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, είτε για θαυμαστές που έρχονται για να δουν καλλιτέχνες που αγαπούν από γειτονικές χώρες. Ξέρω ότι όταν ζούσα στο Κοσσυφοπέδιο, κανένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες δεν ερχόταν εκεί. Είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου να μπορέσω να το φέρω αυτό στα παιδιά εκεί.

Είμαι απλά ένας διαφορετικός άνθρωπος. Φυτεύω σπόρους για τις άλλες προσπάθειές μου σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου. Είναι για μένα ένας τρόπος να δείξω σε όλους τις άλλες πτυχές μου”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Θέλει συνεχώς να δείχνει στο κοινό της κάτι διαφορετικό και δε φοβάται τις αλλαγές. Είναι μία γυναίκα με όραμα, επιμονή κι επιμονή κι εμείς, σε κάθε της εμφάνιση δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρησμένα μάτια; Αυτή είναι η super θαυματουργή μάσκα με αβοκάντο

Kaia Gerber: Μας δείχνει διαφορετικές πτυχές του εαυτού της