in

Anthony Hopkins: Οι εθισμοί και το σπουδαίο μήνυμα

Ο Anthony Hopkins μοιράστηκε ένα πολύ ιδιαίτερο video στο Instagram, θέλοντας να γιορτάσει κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, στο παρελθόν έδωσε μεγάλη μάχη με τον αλκοολισμό, ωστόσο, εδώ και 47 χρόνια είναι νηφάλιος και τώρα, το γιορτάζει!

“Θέλω να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά και να πω ότι γιορτάζω 47 χρόνια νηφαλιότητας σήμερα. Ήμουν αλκοολικός και σε εσάς εκεί έξω, θέλω να πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν. Να είστε καλοί με τους εαυτούς σας και περήφανοι για τις ζωές σας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Hopkins, σε μία πραγματικά ξεχωριστή εξομολόγηση.

Όπως είπε, το 1975 συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη ζωή του, παλεύοντας με έναν σοβαρό εθισμό, ενώ πριν από δύο χρόνια είχε αποκαλύψει και πάλι μέσα από τα social media πως όταν ήταν 37 ετών έπινε μέχρι… τελικής πτώσεως.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι του που έσπευσαν να τον συγχαρούν για το θάρρος του να μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του, όπως η Naomi Campbell που και η ίδια πάλεψε με τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Marie-Chantal: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και οι παραδόσεις

Gwyneth Paltrow: Οι οικογενειακές διακοπές και το boat trip που μας ταξίδεψε