in

Hailey Bieber: Λάνσαρε το δικό της beauty brand

Η Hailey Bieber λάνσαρε -επιτέλους- το δικό της skincare brand με το όνομα Rhode, που είναι και το όνομά της.

Τα προϊόντα του brand είναι clean και plant-based, καθώς η Hailey έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα, κάτι που την αναγκάζει να είναι πολύ προσεκτική με τα προϊόντα που επιλέγει. 

“Πολλά προϊόντα ερεθίζουν την επιδερμίδα μου και μου δημιουργούν έκζεμα γύρω από το στόμα και τα μάτια μου. Προσπαθώ πάντα να αποφεύγω προϊόντα που περιέχουν αρώματα, καθώς μπορεί να ερεθίσουν την επιδερμίδα μου. Το δέρμα μου το αισθάνομαι καλύτερο όταν είμαι στον ωκεανό”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Hailey.

Το πρώτο λανσάρισμα του brand περιλαμβάνει τρία προϊόντα, που υπόσχονται έντονη λάμψη κι ενυδάτωση σε βάθος και μεταξύ άλλων, αποτελείται από μία λοσιόν με πεπτίδια, μία επανορθωτική κι ενυδατική κρέμα και μία θεραπεία χειλιών με πεπτίδια σε τρεις εκδοχές, καρπούζι, αλατισμένη καραμέλα και χωρίς άρωμα.

Όλα τα προϊόντα είναι vegan, cruelty-free και gluten-free, ενώ έχουν και πολύ καλή τιμή, καθώς δεν κοστίζουν περισσότερο από 30 δολάρια, ωστόσο, προς το παρόν είναι διαθέσιμα online αποκλειστικά και μόνο στις ΗΠΑ. Stay tuned για πολλά περισσότερα…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Brad Pitt: Οι ατάκες για τη σχέση με την Paltrow και το “σήμερα”

Christie Brinkley: Ποζάρει με μαγιό κι εντυπωσιάζει!