in

Πρίγκιπισσα Νταϊάνα: Οι ανιψιές της μας εντυπωσίασαν ξανά!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έμεινε στην ιστορία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Στα χρόνια της ζωής της, είχε να επιδείξει ένα σπουδαίο, φιλανθρωπικό έργο, ήταν πάντα κοντά στους πολίτες κι ήταν από τα λίγα μέλη της βασιλικής οικογένειας που ήταν πάντα τόσο προσιτά.

Και φυσικά, αίσθηση προκαλούσαν πάντα και τα μοναδικά της outfits, με το στιλ της να αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες.

Όπως φαίνεται, οι ανιψιές της ακολουθούν πιστά τα βήματά της και σε πρόσφατη εμφάνισή τους η Αμέλια κι η Ελίζα Σπένσερ, κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Τα δύο κορίτσια, έδωσαν το “παρών” στην επίδειξη μόδας του Michael Kors, με τους paparazzi να τις εντοπίζουν έξω από το ξενοδοχείο τους.

Η μία επέλεξε ένα λευκό κοστούμι, με λαμπερές λεπτομέρειες στο πέτο του σακακιού με κεντημένα στρας, το οποίο συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα κι ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα, ενώ η αδερφή της επέλεξε ένα matching set με animal print, που αποτελούνταν από ένα κοντό σακάκι και ένα μίνι φόρεμα, το οποίο συνδυάσε με μαύρες μυτερές γόβες κι κομψά κοσμήματα.

Οι δύο αδερφές έλαμπαν μέσα στα εντυπωσιακά pieces που φόρεσαν κι ήταν άκρως εντυπωσιακές, θυμίζοντάς μας πως όντως έχουν πάρει πολλά από τη θεία τους…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρίγκιπας Κάρολος: Στο μικροσκόπιο το ίδρυμά του

Κιάρα Φεράνι: Φόρεσε ένα set στο απόλυτο χρώμα της άνοιξης