in

Τζένιφερ Λόπες: “Προστατεύουμε τη σχέση μας με τον Μπεν”

Η Τζένιφερ Λόπες κι ο Μπεν Άφλεκ ζουν τον έρωτά τους, με την επανασύνδεσή τους να αποτελεί τους τελευταίους μήνες μόνιμο θέμα συζήτησης.

Η γνωστή τραγουδίστρια, έχει μιλήσει πολλές φορές για την επανασύνδεσή τους, ωστόσο, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στη ζωή της.

“Νομίζω ότι κανείς δεν ένιωσε μεγαλύτερη έκπληξη από εμάς. Κι οι δύο είπαμε “Ουάου, είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και δε θέλουμε τίποτα απ’ όλα αυτά να μπει στη μέση πάλι”. Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, είμαστε σε άλλο σημείο της ζωής μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι σε αυτά τα πράγματα. Προστατεύουμε τη σχέση μας γιατί είναι μία τόσο όμορφη περίοδος για όλους μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Λόπες, μιλώντας για τον Άφλεκ και την σχέση τους.

Η Τζένιφερ είναι μητέρα δύο παιδιών, των 13 ετών δίδυμων Μαξ και Εμ, που απέκτησε στον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι, ενώ από την άλλη, ο Μπεκ Άφλεκ έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 16 ετών Βάιολετ, την 13 ετών Σεραφίνα και τον 9 ετών Σάμιουελ, από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπλέικ Λάιβλι: Φόρεσε ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν και μαγνήτισε τα βλέμματα

Κέιτ Χολμς: Φόρεσε το απόλυτο παλτό της σεζόν